Cărți pentru copii

Didactica Publishing House: ghid cadouri 2020 pentru copii (poate) cuminți

10 decembrie 2020

Scris de:

Didactica Publishing House: ghid cadouri 2020 pentru copii (poate) cuminți

Hey, Moș Crăciun! Știm că ești incredibil de ocupat în perioada aceasta: renii trebuie pregătiți pentru lungul drum din Noaptea de Ajun, spiridușii lucrează din greu în atelier, iar Doamna Crăciun nu mai prididește cu laptele cald și ceaiul fierbinte.

Consideră acest ghid de cadouri scrisoarea noastră de intenție pentru a ne alătura echipei de la Polul Nord – în mod evident remote.

O poți folosi chiar tu ca sursă de inspirație sau o poți da ajutoarelor tale de la fața locului – important este ca sub brad copiii cuminți și mai năzdrăvani să descopere cadouri care le vor stimula imaginația, creativitatea și setea de a știi mai multe despre… atât de multe!

Să începem!

Cadouri tematice

Nu vei fi deloc surprins că începem cu ceva aproape de inima ta – doar este cel mai festiv sezon!

Anul acesta te invităm să petreci Sărbătorile alături de iepurașul Felix care pleacă să afle exact unde locuiește Moș Crăciun (să ne spui cum v-ați înțeles!); de Poștașul Vesel care livrează scrisori de la cele mai iubite personaje din povești; de Tifi Păpădie și Tilda Șoricela și aventurile lor în păduri fermecate acoperite cu nămeți – și de o luuungă listă de personaje amuzante, inventive, curajoase și unite de aceeași magie a Sărbătorilor de iarnă.

Recomandăm ca alături de propunerile de mai jos să incluzi și:

  • o cană cu ciocolată fierbinte și câteva bezele pufoase

  • o păturică ca un nor plin de zăpadă

  • lumina caldă a instalațiilor de pom

  • colinde în surdină

Cadouri pentru toată familia

Dacă este prea frig să ne jucăm afară, atunci, Moșule, avem o idee salvatoare: game night în familie! De la părinți la copii – toată lumea în jurul tablei de joc!

Avem povești preferate transformate în aventuri cu final neașteptat, un joc pentru o mie și una (și încă ceva pe deasupra) povești, câteva ședințe de jocuri pentru minte alături de Profesorul Gorilă și o cursă contratimp a ideilor.

cadouri crăciun jocuri

Recomandăm:

  • un trofeu simbolic oferit câștigătorului – poate cea mai sănătoasă felie de cozonac

  • generozitate și grație din partea celor care pierd

  • un spațiu sigur pentru un dans al victoriei

Dacă dorești ceva mai puțin competitiv, atunci Moșule, avem o listă frumoasă de activități educative dar jucăușe în același timp – un echilibru perfect pentru zilele de relaxare petrecute alături de familie.

 

Astfel te invităm să încerci exerciții de yoga pentru mic și mare, activități despre emoții și fapte bune, kit-uri de construit roboți, jetoane de cultură generală și atât de multe idei pentru zilele de iarnă, încât te lăsăm pe tine să le descoperi!

Recomandăm ca acompaniament:

  • haine comode

  • bună dispoziție și curiozitate

  • cât mai mulți membri ai familiei – nu ești niciodată prea mare sau prea mic pentru a învăța ceva nou și interesant!

Cadouri pentru mai multe luni

Moșule, noi credem că cei mici trebuie să primească cadouri în fiecare lună și poate vei fi de acord cu noi. Înțelgem că tu în restul anului ești prea ocupat cu pregătirile pentru următorul Crăciun așa că îți facem o propunere: alege să oferi în dar cadouri care se livrează direct acasă pentru 3 sau 6 luni!

Didactica Publishing House lansează în premieră în România abonamentele de lectură pentru copii – secretul unui cadou care vine lunar!

Șoricelul Cititor și Bufnița Curioasă ajung lunar la copii și le oferă cărți, activități și jocuri surpriză în funcție de tematica lunii respective.

Moșule, tu trebuie doar să achiți o singură dată abonamentul – de livrare ne ocupăm noi (este gratuită), iar copilul cuminte se poate bucura de titluri noi pentru un preț special în fiecare lună!

Poți afla mai multe despre cele două personaje cititoare aici (credem că vă veți înțelege de minune).

 

Tu ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *