Dezvoltare Personală

Top 3 cărți de dezvoltare personală pentru adulți în septembrie 2021. Titluri ale Editurii Didactica Publishing House

24 septembrie 2021

Scris de:

Top 3 cărți de dezvoltare personală pentru adulți în septembrie 2021. Titluri ale Editurii Didactica Publishing House

De ce e util să fii informat cu aparițiile publicistice și topurile de cărți de dezvoltare personală?

Singura cale spre o viață împlinită este evoluția. Și, poate,  vă întrebați cum poate evolua un om? Răspunsul este simplu: prin propria fericire și prin armonie, iar acestea pot fi atinse prin dezvoltare personală pe toate palierele de viață. 

 

De ce să alegi dezvoltarea personală, de fapt?

 

Până la urmă, dezvoltarea personală este o formă de datorie pe care o avem față de noi înșine.  Este modul prin care creștem mai mult, câștigăm mai mult și putem da mai departe mai mult, mai multe.

Și când scriem despre câștig  ne gândim la prosperitate în sensul deplin: învățătură, sănătate, financiar, armonie, relații împlinite… Iar cea mai simplă metodă de evoluție este învățarea și aplicarea a tot ce lecturezi în  cărți de dezvoltare personală. 

dezvoltare personala

Colecții utile de cărți de dezvoltare personală pentru adulți pe rafturile DPH

 

Numărul de titluri de cărți de dezvoltare personală a crescut uluitor în ultimii ani, cu tematici variate, iar editura Didactica Publishing House a dezvoltat chiar o colecție generoasă. 

 

În continuare îți dăm câteva sfaturi utile, mai ales dacă abia acum descoperi importanța cărților motivaționale.  Apoi îți recomandăm cea mai populară colecție de cărți de gen în această lună. 

 

O primă recomandare pentru cei care acum descoperă cărțile de dezvoltare personală!

 

Încă de la început te sfătuim ca în momentul în care le citești să le tratezi diferit față de cele de beletristică. Spre deosebire de o carte care urmează un fir narativ, cărțile de dezvoltare personală trebuie înțelese, aprofundate și învățăturile aplicate în viață de zi cu zi. 

Aprofundăm subiectul. Citește în continuare…

 

Cum să citești cărțile de dezvoltare personală? 

 

În momentul în care citești o carte de dezvoltare personală este bine să nu te grăbești. Chiar dacă are puține pagini, nu trebuie să te angajezi într-o cursa pe principiul ,,cât de repede o pot citi”. Este util să te limitezi la câteva pagini pe zi deoarece cărțile de dezvoltare personală conțin informații pe care le vei înțelege cel mai bine în momentul în care vei vedea cum se aplică în viață de zi cu zi. Este chiar recomandat să te retragi într-un loc liniștit în care vei putea să citești cartea aleasă, fără să fii deranjat, să aprofundezi fiecare rând și să faci exercițiile din cărțile de self-help.  

top carti dezvoltare personala septembrie 2021

O carte de dezvoltare personală se savurează precum vinul bun. Nu se soarbe dintr-o lectură. Acordă atenție fiecărui rând și  descoperă semnificații 

 

Citește câteva pagini pe zi și reflectă la ceea ce ai învățat, nu o sorbi dintr-o lectură rapidă. Încearcă să transpui în realitate ceea ce ai citit aplicând sfaturile autorilor. 

Trebuie să înțelegi că nu este suficient doar să parcurgi cărțile, deoarece este esențial să pui în practică ceea ce ele îți transmit sau te învață. Există o plajă largă de cărți de dezvoltare personală pe piață, motiv pentru care este esențial să le evaluezi și să alegi ce este potrivit pentru ține. 

De la cărți de dezvoltare spirituală și autocunoaștere, la adevărate manuale de îmbunătățirea abilităților, precum cele de self help, oferta răspunde oricărei nevoi de descoperire sau evoluție de sine. Cumpără cărți progresiv, adaptat nevoilor tale.  

 

Cărțile de self help nu sunt remediu universal în calea spre succes. Și evident, nu peste noapte. E nevoie de implicarea ta în schimbare

 

De asemenea,  e bine să știi că  o carte de self help nu reprezintă o rețetă a succesului și nici cheia prin care poți să îți schimbi viață de pe o zi pe alta. Ceea ce funcționează foarte bine pentru unii s-ar putea să nu se aplice și în cazul tău, așadar, este bine să selectezi cu atenție cărțile de dezvoltare personală pe care să le citești și să le aplici în cazul tău. Și, înainte de a spune că nu e pentru tine, acordă timp să aplici tot ceea ce găsești în mesaj sau între rânduri.

 

Top 3 cărți de dezvoltare personală Didactica Publishing House luna aceasta

 

La ora actuală, cele mai populare tipuri de cărți de dezvoltare personală sunt cele legate de educația financiară, managementul timpului, self-help sau dezvoltarea unor abilități precum creativitatea. 

 

”Good Money” – cum să cheltuiești înțeleptColectia de carti dezvoltare personala Build + Become - Goog Money

De exemplu, în cartea ,,Good Money” – colecția Build+Become –  scrisă de Nathalie Spencer,  tu, cititorul, ești sfătuit cum să fii mai prudent cu propriile resurse financiare și cum să alegi lucrurile de care ai nevoie, față de cele care consumă resurse. E un ghid care învață cum cheltuiești înțelept și să investești bani în lucruri importante. De altfel, cartea examinează comportamentele financiare ale oamenilor și pune la dispoziție o serie de tehnici esențiale pentru a-ți îmbunătăți situația financiară. 

 

”Enjoy time” – bucură-te de timpul tău!

 

Carte dezvoltare personală - Enjoy Time Build + BecomeClick pe imagine pentru a descoperi cartea.:)

La polul opus, în seria de cărți Build + Become, cartea ,,Enjoy Time” scrisă de Catherine Blyth,  te ajută să cuprinzi alt sensul al timpului, astfel încât să fii cât mai productiv,  în același timp să te bucuri de toate activitățile recreative care pot să ofere sens vieții tale. Urmând principiul de a te bucură de fiecare moment și să nu te grăbești, poate să îți aducă multe rezultate pozitive pentru viața de zi cu zi, pe toate palierele vieții, nu doar în carieră. 

 

 

”Being Creative” – Fii creativ în orice împrejurare

Crte dezvoltare personal Being CreativeClick pe imagine și descoperi cartea!

”Being Creative” este un ghid aplicat de creativitate care te învață să găsești resurse și inspirație în cel mai inedit mod. Prin 20 de exerciții de creativitate, Michael Atavar te poartă de la idee la dezvoltarea propriei creații, ajungând implementare. Este o carte utilă pentru creativi în domeniul marketingului, scriitori, pictori sau chiar antreprenori care de multe ori au blocajul autorilor, dar și acea teamă de a duce mai departe o idee inedită. 

 

***

Indiferent dacă vrei să înveți cum să citești mai bine oamenii din jurul tău, să devii mai creativ, să înțelegi mai bine tehnologia și direcția în care evoluează sau să înveți cum să gândești diferit, pachetele de cărți de dezvoltare personală BUILD+ BECOME te ajută să îți resetezi întreagă existența și să îți construiești o serie de principii mai solide pe baza cărora să îți trăiești viață. 

Mai multe titluri precum cele pe care le-am enumerate mai sus,  găsești în magazinul online al Didactica Publishing House. În secțiunea BUILD+ BECOME găsești cărțile  pe care le-am recomandat în acest articol.  Revenim cu următoarele trei titluri.

 

***

PS: Cărțile le găsești și  sub formă de pachete. Acestea pot fi un cadou inspirat pentru iubitorii de dezvoltare personală, pentru prietenii care caută calea să devină mai buni în ceea ce fac. 

 

Tu ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *