Cărți pentru copii

Recomandări cadouri Crăciun pentru copii – Didactica Publishing House

1 decembrie 2021

Scris de:

Recomandări cadouri Crăciun pentru copii – Didactica Publishing House

Dragilor, a venit acea perioadă din an în care cu toții vrem să fim ajutoarele lui Moș Crăciun: vrem să dăruim veselie, dragoste și motive de bucurie pentru întreaga familie!

Și cum la DPH știm că:

o carte este singurul dar care se deschide iar și iar și iar

am creat o listă de recomandări de lectură și activități pentru copii mici și mari, copii cuminți și mai-puțin-cuminți (este foarte greu să fii cuminte 100% din timp, nu credeți?).

Astfel, vă propunem ca anul acesta Moșul să așeze sub brad cele mai frumoase cărți de povești, cele mai amuzante board games și cele mai creative activități pentru un sezon cu adevărat de sărbătoare!

Să începem așadar: un simplu click pe poză vă duce direct în atelierul livresc al lui Moș Crăciun!

Cadouri Crăciun copii și adulți: POVESTEA CRĂCIUNULUI

Anul acesta am avut onoarea fantastică de a colabora chiar cu Moș Crăciun pentru o lansare eveniment la DPH: Povestea Crăciunului este o carte unică în România – o adevărată incursiune în lumea Crăciunului, o experiență interactivă pentru întreaga familie cu peste 100 de inserturi fantastice!

  • Felicitări clasice
  • Afișe vintage
  • Magneți
  • Rețete delicioase
  • Imagini și povești inedite

Ce ați spune dacă ați petrece astfel Sărbătorile într-o călătorie magică de la primele celebrări ale solstițiului de iarnă și primele vizite ale Sfântului Nicolae, la eleganța epocii victoriene și strălucirea orașului New York?

Cartea este acum disponibilă pe site-ul nostru, are coperte cartonate, hârtie glossy, ilustrații autentice și cutie proprie – perfectă pentru a fi păstrată ca o comoară transmisă din generație în generație!

Cadouri Crăciun pentru pasionații de board games: MARILE CĂRȚI

Propunem ca pe timpul vacanței de iarnă să planificați un campionat de board games alături de întreaga familie cu mic cu mare!

Cele mai noi volume din colecția ”MAREA CARTE” vă introduc în atmosfera de poveste a atelierului lui Moș Crăciun sau în aventurile palpitante ale celor mai cunoscuți exploratori din istorie.

Fiecare volum conține atât jocurile de societate, cât și pionii și zarurile unice pe care le puteți asambla împreună înainte de prima rostogolire de zar.

Vă avertizăm, însă, că veți avea nevoie de ceva curaj: nu oricine poate face față provocărilor atelierului spirdușilor sau misterelor mormântului lui Tutankhamon sau chiar atmosferei SF de pe planeta Marte… voi vă încumentați să încercați să fiți campionul Crăciunului?

Cadouri Crăciun pentru prietenii Tildei Șoricela

Cea mai simpatică Șoricelă are planuri fantastice pentru Crăciun! Ea a pregătit un calendar unic cu 24 de povești numai bune de citit în fiecare zi a lui decembrie și o poveste adorabilă despre cum chiar și cea mai micuță voce poate transforma seara de Crăciun într-una de neuitat.

A! Și Tilda are și câteva rețete absolut delicioase pentru punci de fructe și prăjiturele dulci de tot (le puteți savura în voie dar nu uitați să lăsați câteva și pentru Moș Crăciun în Noaptea de Ajun!).

Cadouri de Crăciun pentru cei care iubesc MAGIA acestei Sărbători

Oare de unde a venit Moș Crăciun? A avut el o copilărie ca noi toți sau a fost dintotdeauna un bătrânel darnic care iubește copiii? Descoperiți adevărata poveste a lui Moș Crăciun într-una din cele mai iubite cărți ale autorului L. Frank Baum ”Viața și aventurile lui Moș Crăciun”.

Oare ce își dorește Moș Crăciun? Ce îi poți oferi Moșului care le are pe toate deja în atelierul său magic? Veverița Jojo are însă o idee absolut strălucită în ”Un minunat cântec de Crăciun”…

”Cine este 🎅🏻?” întreabă în stânga și în dreapta Pernuța lui Dănuț. Primind răspunsuri din ce în ce mai diferite, Pernuța se hotărăște să îl surprindă pe misteriosul bătrânel cu 𝗰𝗲𝗹-𝗺𝗮𝗶-𝗱𝗲𝘀̦𝘁𝗲𝗽𝘁-𝗰𝗼𝘀𝘁𝘂𝗺-𝗱𝗲-𝗰𝗮𝗺𝘂𝗳𝗹𝗮𝗷-𝗱𝗲-𝗽𝗿𝗶𝗻𝘀-𝗶̂𝗻-𝗮𝗰𝘁̦𝗶𝘂𝗻𝗲-𝗠𝗼𝘀̦𝗶-𝗖𝗿𝗮̆𝗰𝗶𝘂𝗻𝗶! Va reuși oare?

Hai pe site-ul librăriei noastre online și descoperă întreaga selecție de titluri crăciunistice pentru întreaga familie!

Tu ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *