Uncategorized

Regulament concursuri DPH

14 ianuarie 2023

Scris de:

Regulament concursuri DPH

Prezentul document reprezintă un cadru general al concursurilor organizate de Didactica Publishing House prin intermediul platformei Facebook, mențiunile exacte ale fiecărui concurs și datele specifice urmând să fie menționate în postările de concurs respective. 

 1. Organizator:

Concursurile organizate pe pagina de Facebook ​https://www.facebook.com/EdituraDPH sunt concepute şi administrate de către Didactica Publishing House. Concursurile se vor desfăşura conform prezentului Regulament, ale cărui prevederi sunt obligatorii pentru toţi participanţii. Regulamentul oficial în cauză este întocmit şi făcut public, conform legislaţiei aplicabile în România.

2. Locul de desfăşurare a concursurilor:

Concursurile sunt organizate şi se desfăşoară online și sunt promovate pe pagina de Facebook Didactica Publishing House. Pentru a participa la aceste concursuri, este necesar să aveţi o adresă de e-mail validă şi nume/prenume reale, similare cu cele din cartea de identitate, respectiv un cont valid de Facebook, în funcție de specificul concursului.

3. Perioada de desfăşurare a concursurilor:

Toate intervalele de desfăşurare a concursurilor sunt publicate pe pagina oficială de Facebook a companiei, în postarea de concurs dedicată.

4. Mecanismele de câştig sunt, după caz:

  • –  tragere la sorţi, iar extragerea se va face automatizat, prin intermediul unei platforme de tip random choice, dintre toţi participanţii eligibili înregistraţi, conform mecanismelor descrise în fiecare concurs.
    Rezultatele extragerilor vor fi întotdeauna publicate pe pagina de Facebook (în funcţie de specificul concursului), la postarea inițială de concurs;
  • –  prin vot, de către echipa Didactica Publishing House.

Modalitatea de alegere a câștigătorului este anunțată în postarea de concurs.

5. Înscrierea în concurs:

Pentru a participa la concurs, în funcţie de specificul acestuia, participanţii trebuie:

  • să deţină un cont de utilizator pe site-ul Facebook.com cu nume / prenume real, în funcţie de specificul concursului;
  • să fie fani ai paginii de Facebook menţionate mai sus;
  • să acceseze pagina concursului şi să urmeze instrucţiunile descrise pentru a participa

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a şterge comentariile obscene sau alt gen de texte care promovează violenţa, limbaj neadecvat sau apartenenţe politice.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a nu valida înscrierea în concurs a utilizatorilor ce nu respectă cerinţele concursului.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a elimina de pe pagină intervenţiile şi utilizatorii care generează conversaţii neconforme referitoare la concurs, ignorând prevederile prezentului regulament sau având în mod repetat solicitări în afară prevederilor prezentului regulament.

Prin înscrierea la concurs, participantul sau reprezentantul legal al acestuia garantează că are vârsta minimă împlinită de 18 ani şi că poate dovedi ulterior cu acte.

Un participant poate fi descalificat (prin opţiunea de ştergere a informaţiilor publicate de utilizator) în orice moment dacă Organizatorul observă orice fel de comportament considerat nepotrivit în raport cu concursul şi prezentul regulament.

Organizatorul consideră înscrierea la concurs ca o acceptare implicită a acestui regulament şi consideră orice date cu privire la participant adevărate şi corecte.

În cazul descoperirii oricăror neconcordanţe referitoare la cele de mai sus, Organizatorul nu va considera respectiva participare validă.

5. Premiul acordat 

Premiile acordate sunt descrise în evenimentele/imaginile utilizate pentru promovarea concursului. Fiecare premiu este menționat la postarea de concurs, cu indicații asupra acestuia și valorii sale.

În cazul în care premiul este reprezentat de vouchere-cadou se va indica exact modalitatea de transmitere a voucherului, durata de valabilitate, condiții de utilizare a premiului câștigat);

6. Anunțarea câștigătorului și validarea acestuia

Câștigătorul sau câștigătorii concursurilor, după caz, vor fi anunțați și validați conform anunțului din postarea de concurs.

7. Protecţia datelor personale:

Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant îşi dă acordul, în mod expres şi neechivoc, cu privire la:

  • Colectarea şi prelucrarea de către Organizator a informaţiilor menționate în postarea de concurs – ce pot include, fără a fi limitate de – contul personal de Facebook, a adresei de e-mail pe care candidaţii o folosesc pentru a valida înscrierea în concurs precum şi a datelor oferite cu acest scop. Câştigătorii îşi dau, de asemenea, acordul să furnizeze date cum ar fi, dar fără a se limita la: nume/ prenume, vârstă, ocupaţia, nr de telefon, adresa e-mail, oraşul din care provin, etc. şi a transmiterii acestora către Organizator în scopul acordării premiilor stabilite prin acest Regulament;
  • Stocarea acestor date şi prelucrarea lor şi în alte scopuri decât cele anterior menţionate, respectiv: reclamă, marketing şi publicitate.

Organizatorul va păstra confidenţialitatea cu privire la datele personale ale Câştigătorilor şi le va utiliza numai în scopurile stabilite prin Regulament.

Participanţii au dreptul să refuze, în orice moment, în mod gratuit şi fără nicio justificare, ca datele pe care le-au furnizat în legătură cu participarea la concurs să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terţi într-un asemenea scop. Participanţii au dreptul să se opună prelucrării datelor cu caracter personal în orice moment, din motive întemeiate şi legate de situaţia personală.

Participanţii au, în conformitate cu Legea nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date (cu modificările şi completările ulterioare), dreptul de informare, dreptul de acces la date, dreptul de opoziţie, dreptul de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, precum şi dreptul de a se adresa justiţiei.

8. Litigii:

Eventualele litigii apărute între Organizator şi participanţii la concurs se vor rezolva pe cale amiabilă.

Organizatorul nu îşi va asuma nicio răspundere cu privire la pretenţiile terţilor sau ale instituţiilor asupra premiilor câştigate de către participanţi.

Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere cu privire la nefuncţionarea reţelelor de telefonie fixă şi/sau mobilă sau a reţelelor de Internet.

Organizatorul nu îşi asumă nicio răspundere în cazul în care îi sunt comunicate informaţii false sau eronate.

Organizatorul nu răspunde pentru eventuale disfuncţionalităţi în derularea concursului ca urmare a acţiunilor unor unor terţi cum ar fi: distribuitori de energie electrică, operatori, proprietari sau administratori ai reţelelor de telecomunicaţii sau alţii asemenea.

Organizatorul îşi rezervă dreptul unilateral de a descalifica un text/comentariu participant la concurs, dacă va considera că acesta este licenţios sau indecent.

Organizatorul îşi asumă responsabilitatea numai în ceea ce priveşte acordarea premiilor.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a şterge postări ce lezează imaginea companiei sau a concurenţilor înscrişi, în mod direct sau prin asociere.

Organizatorul nu este răspunzător sub nicio formă pentru conţinutul generat şi pentru utilizatorii înscrişi în acest concurs, ori pentru consecinţele care decurg din aceasta acţiune.

9. Regulamentul concursului

Regulamentul concursului este disponibil pe site-ul www.edituradph.ro la secţiunea “Blog”.

Participarea la acest concurs implică acceptarea irevocabilă şi necondiţionată a prevederilor prezentului Regulament şi obligativitatea respectării acestora.

Organizatorul îşi rezervă dreptul de a modifica oricând prevederile prezentului Regulament, în măsura în care se va impune acest lucru, cu condiţia anunţării modificărilor pe pagina de Facebook. Modificările/formă modificată a Regulamentului intră în vigoare imediat după publicarea online.

Regulamentul Concursului este întocmit în conformitate cu legile din România.
În cazul nerespectării prezentului regulament/concurs, premiile câştigate nu se vor acorda.

10. Contact

Pentru mai multe informaţii referitoare la concurs, vă rugăm să ne scrieţi pe pagina de Facebook sau la e-mail contact@edituradph.ro.

***
🤩Am ajuns la final de 𝐅𝐞𝐬𝐭𝐢𝐯𝐚𝐥 𝐝𝐞 𝐋𝐞𝐜𝐭𝐮𝐫𝐚̆ 𝐬̦𝐢 𝐉𝐨𝐚𝐜𝐚̆. Vă vine să credeți? Două zile pline de evenimente minunate, de povești, dezbateri cu și despre lectură, cărți recomandate de cititori mici și mari, pagini răsfoite… Vă mulțumim că ne-ați fost alături în număr așa mare și mai ales vă mulțumim că iubiți cărțile! ❤

Așa că încheiem aceste zile de sărbătoare cu un 𝗖𝗢𝗡𝗖𝗨𝗥𝗦! Dacă tot am avut parte de atât de multe discuții despre cărți, vă invităm să lăsați un review pe site-ul nostru la cartea preferată. Alegeți cartea preferată, spuneți ce și de ce v-a plăcut la ea, dați submit review-ului și apoi lăsați un prinscreen cu review-ul vostru în comentarii, la această postare. 🥳

📌Premiul concursului: întreaga colecție 𝐕𝐫𝐞𝐚𝐮 𝐬𝐚̆ 𝐬̦𝐭𝐢𝐮, în valoare de peste 350 de lei. Colecția conține:
👉 Polul Nord și Polul Sud
👉 Cum este la școală?
👉 Cum se face o carte?
👉 Anotimpurile
👉 Totul despre Soare, Pământ și Lună
👉 Stelele și planetele
👉 Cum funcționează corpul meu
👉 Ce și cum simt

Puteți lăsa recenziile voastre pe site și în comentarii (printscreen) până pe 18 aprilie 2023, ora 23:59. Vom extrage prin tragere la sorți câștigătorul pe 19 aprilie și îl vom anunța, după validare, printr-un update la această postare.
Succes!

***
CONCURS abonare Newsletter DPH & Rubik School
Condiții participare:
Participanții trebuie să dispună de o adresă de email validă și să își exprime acordul de a se abona la newsletterele și comunicările organizatorilor – editura DPH, respectiv Rubik School.
Premii:
  • Un loc în tabăra urbană Rubik School, într-una dintre perioadele următoare, la alegere:
– 3-7 Iulie 2023
– 10-14 Iulie 2023
– 17-21 Iulie 2023
– 24-28 Iulie 2023
  • Un joc Clubul Inginerilor – Spațiul – acordat de editura DPH.

Valoarea totală a premiilor: 956 lei 

Pot participa la această tabără copii cu vârsta între 6 și 12 ani.
Premiul nu este transmisibil și nu se acordă contravaloarea sa în bani.
Mecanism concurs:
Participanții la concurs trebuie să aboneze la comunicările comerciale ale DPH, respectiv Rubik School, furnizând o adresă de e-mail validă, prin completarea formularului disponibil aici: https://forms.gle/jukEczAPXekTWuhs6
Câștigătorul este ales prin tragere la sorți, pe 20 mai 2023.
Durată concurs: 
Concursul se desfășoară în perioada 9 mai- 19 mai 2023, ora 23:59.
Anunțarea câștigătorului: 
Câștigătorul va fi ales și anunțat pe 20 mai 2023 printr-un update la această postare: https://www.facebook.com/EdituraDPH/posts/6342339392490840
***
𝗖𝗢𝗡𝗖𝗨𝗥𝗦: 𝗰𝗮̂𝘀̦𝘁𝗶𝗴𝗮̆ 𝘂𝗻 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁 𝗹𝗮 𝗛𝗼𝗽𝗲 𝗥𝘂𝗻 𝗳𝗼𝗿 𝗖𝗵𝗮𝗿𝗶𝘁𝘆 𝗽𝗲 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗶!
Mateo are 5 ani. În urmă cu 4 ani a fost diagnosticat cu paralizie cerebrală infantilă. Acest diagnostic a adus cu sine – pe lângă atât de multe emoții – ore, foarte multe ore, de terapie. Costisitoare.
Acum, Mateo are nevoie de un tratament în străinătate, în valoare de 11.000 de euro. Pentru a-i ajuta pe părinții lui Mateo să strângă suma necesară, Corpul Național al Polițiștilor organizează HOPE RUN for Charity – un eveniment în scop caritabil dedicat tuturor celor care vor să petreacă timp în aer liber.
Astfel, ne bucurăm să fim parteneri la acest eveniment care aduce, pe lângă două curse de 1km, respectiv 7km, și evenimente conexe, precum ateliere și demonstrații alături de ora
organizatori.
𝗖𝗼𝗻𝗰𝘂𝗿𝘀:
Câștigă unul dintre cele:
– 𝟭𝟬 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲 𝗮𝗱𝘂𝗹𝘁 + 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗹 (𝟬-𝟱 𝗮𝗻𝗶) 𝗹𝗮 𝗰𝘂𝗿𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝟭 𝗸𝗺
– 𝟭𝟬 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶 (𝟲-𝟭𝟯 𝗮𝗻𝗶) 𝗹𝗮 𝗰𝘂𝗿𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝟭 𝗸𝗺
– 𝟭𝟬 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲 𝟭𝟰+ 𝗮𝗻𝗶 (𝗶𝗻𝗰𝗹𝘂𝘀𝗶𝘃 𝗮𝗱𝘂𝗹𝘁̦𝗶) 𝗹𝗮 𝗰𝘂𝗿𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝟳 𝗸𝗺
𝗖𝗲 𝘁𝗿𝗲𝗯𝘂𝗶𝗲 𝘀𝗮̆ 𝗳𝗮𝗰𝗶?
– 𝗦𝗰𝗿𝗶𝗲 𝗶̂𝗻 𝗰𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿𝗶𝗶 𝘂𝗻 𝗺𝗲𝘀𝗮𝗷 𝗱𝗲 𝘀𝘂𝘀𝘁̦𝗶𝗻𝗲𝗿𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗼 𝘀̦𝗶 𝗳𝗮𝗺𝗶𝗹𝗶𝗮 𝗹𝘂𝗶, iar în paranteză menționează cursa la care ai vrea să participi (este important să scrieți categoria în care vă încadrați deoarece pentru ridicarea kitului trebuie să arătați documente de identitate)
– 𝗣𝗼𝘀𝘁𝗲𝗮𝘇𝗮̆ 𝗰𝗼𝗺𝗲𝗻𝘁𝗮𝗿𝗶𝘂𝗹 𝗽𝗮̂𝗻𝗮̆ 𝗽𝗲 𝟮𝟮 𝗺𝗮𝗶 𝟮𝟬𝟮𝟯 – 𝗼𝗿𝗮 𝟮𝟯:𝟱𝟵. Vom anunța câștigătorii aici, pe Facebook, pe 24 mai, iar confirmarea trebuie făcută până pe 25 mai astfel încât să vă puteți ridica apoi kiturile de concurs.
Alegerea câștigătorilor se va face prin tragere la sorți.
𝗜̂𝗻 𝘇𝗶𝘂𝗮 competiției (28 mai):
🥰 Ne vedem la punctul DPH unde veți primi un cadou din partea editurii și un însemn cu echipa DPH pentru a ne arăta împreună susținerea
🥰 Îi vom oferi lui Mateo mesajele voastre printate astfel încât să simtă susținerea noastră
𝗗𝗮𝗰𝗮̆ 𝘃𝗿𝗲𝗶 𝘀𝗮̆ 𝗰𝗼𝗻𝘁𝗿𝗶𝗯𝘂𝗶 𝘀̦𝗶 𝘁𝘂 𝗹𝗮 𝘁𝗲𝗿𝗮𝗽𝗶𝗮 𝗹𝘂𝗶 𝗠𝗮𝘁𝗲𝗼 𝗼 𝗽𝗼𝘁̦𝗶 𝗳𝗮𝗰𝗲 𝗮𝗰𝗵𝗶𝘇𝗶𝘁̦𝗶𝗼𝗻𝗮̂𝗻𝗱 𝗱𝗶𝗿𝗲𝗰𝘁 𝗯𝗶𝗹𝗲𝘁𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝘂𝗿𝘀𝗮 𝗱𝗲 𝟭 𝗸𝗺, 𝗿𝗲𝘀𝗽𝗲𝗰𝘁𝗶𝘃 𝗰𝗲𝗮 𝗱𝗲 𝟳 𝗸𝗺, 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘃𝗼𝗿 𝗮𝘃𝗲𝗮 𝗹𝗼𝗰 𝗽𝗲 𝟮𝟴 𝗺𝗮𝗶.
Detalii despre cursă și regulamentul de participare la competiție aici: https://www.hoperun.ro
Mai multe informații despre eveniment aici: https://www.facebook.com/hoperunforcharity
Tu ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *