Evenimente DPH

Cinci zile pline de evenimente la Târgul de Carte Gaudeamus

21 noiembrie 2023

Scris de:

Cinci zile pline de evenimente la Târgul de Carte Gaudeamus

Târgul de Carte Gaudeamus revine cu o ediție aniversară și noi ne bucurăm că ne oferă o nouă ocazie de a ne reîntâlni. Am pregătit peste 40 de titluri noi, pentru toate vârstele, întâlniri cu autorii preferați, ateliere de desen, de lectură și de joacă, o mulțime de surprize. Iată programul:
𝐌𝐢𝐞𝐫𝐜𝐮𝐫𝐢 – 𝟐𝟐 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 – 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟐.𝟎𝟎 – Diana Mihaila, Master Professional Organizer / Idei Organizare, autor al seriei ce-i are ca personaje centrale pe Alex și Seb – a pregătit un Workshop despre organizarea cărților & recomandări de mici activități de organizare, pe vârste.

𝐉𝐨𝐢 – 𝟐𝟑 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞, 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟑.𝟎𝟎 – Atelier de bandă desenată cu Mihai Grăjdeanu, autorul Comics Didactic – Limba română în benzi desenate.

Vineri cu multe emoții

𝐕𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 – 𝟐𝟒 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞
O𝐫𝐚 𝟏𝟎.𝟎𝟎 – Atelier de lectură și concurs de ghicitori, alături de Simona Epure, autor.
      
𝐎𝐫𝐚 𝟏𝟏.𝟎𝟎 – 𝐀𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫 𝐃𝐈𝐘: Semne de carte din materiale reciclate – Învăț să protejez planeta!
Ora 13.30 – Atelier ilustrație cu Diana Tivu, autorul seriei Pernuța speriată
𝐎𝐫𝐚 𝟏𝟕.𝟎𝟎 – Cum să-ți găsești CURAJUL – atelier de lectură și gestionare a emoțiilor cu Oana HagiescuParentropolis

Sâmbătă – Ziua Autorului, cu lansări și povești

𝐒𝐚̂𝐦𝐛𝐚̆𝐭𝐚̆ – 𝟐𝟓 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 – este 𝐙𝐢𝐮𝐚 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐫𝐮𝐥𝐮𝐢 la standul DPH – pe parcursul întregii zile micii cititori au ocazia să se întâlnească cu autori, cu ilustratori, să le pună întrebări sau să citească împreună. Vino la standul editurii DPH și fă cunoștință cu cei mai îndrăgiți autori contemporani!
𝐎𝐫𝐚 𝟏𝟏.𝟑𝟎 – Șoricelul Fursec se pregătește de Crăciun – atelier de lectură și decorațiuni de Crăciun cu Simona Epure, autor
𝐎𝐫𝐚 𝟏𝟑.𝟑𝟎 – Îți place să desenezi? Cum poți deveni ilustrator – atelier de lectură și ilustrație cu Diana Tivu, autor al seriei Pernuța Speriată
𝐎𝐫𝐚 𝟏𝟓.𝟎𝟎 – Discuție și sesiune de autografe cu Puiu Manu și Dodo Niță, autorii adaptării în bandă desenată a cărții Pilotul de pe Dunăre, de Jules Verne
𝐎𝐫𝐚 𝟏𝟕.𝟎𝟎 – Ion Creangă – Viața și Opera – lansare de carte în prezența autoarei, prof. Gabriela Gîrmacea, și a invitaților săi

Duminică cu povești

𝐃𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜𝐚̆ – 𝟐𝟔 𝐧𝐨𝐢𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 – #𝐃𝐮𝐦𝐢𝐧𝐜𝐚𝐃𝐞𝐏𝐨𝐯𝐞𝐬𝐭𝐞 din online se mută la standul editurii DPH și vom avea o zi în care vom citi din cele mai noi apariții editoriale, alături de actori de teatru și de invitații acestora, ne vom juca și vom explora împreună titluri noi.
𝐎𝐫𝐚 𝟏𝟏.𝟎𝟎 – Atelier de lectură și joacă cu Catrinel și Mihaela Coveseanu, actriță Teatrul Excelsior.
Citim și povestim din:
👉𝑂 𝑙𝑢𝑚𝑒 𝑎 𝑟𝑒𝑐𝑢𝑛𝑜𝑠̦𝑡𝑖𝑛𝑡̦𝑒𝑖 – 𝐶𝑙𝑎𝑖𝑟𝑒 𝑆𝑎𝑢𝑛𝑑𝑒𝑟𝑠
👉𝐶𝑢𝑚 𝑠𝑎̆-𝑡̦𝑖 𝑖̂𝑛𝑣𝑒𝑡̦𝑖 𝑑𝑟𝑎𝑔𝑜𝑛𝑢𝑙 𝑠𝑎̆ 𝑖̂𝑚𝑝𝑎𝑟𝑡𝑎̆ – 𝐴𝑛𝑛𝑎 𝐿𝑎𝑛𝑔
👉𝐶𝑢𝑚 𝑠𝑎̆-𝑡̦𝑖 𝑖̂𝑛𝑣𝑒𝑡̦𝑖 𝑑𝑟𝑎𝑔𝑜𝑛𝑢𝑙 𝑠𝑎̆ 𝑎𝑠𝑐𝑢𝑙𝑡𝑒 – 𝐴𝑛𝑛𝑎 𝐿𝑎𝑛𝑔
👉𝑆𝑂𝑆 𝑃𝑟𝑜𝑡𝑒𝑐𝑡𝑜𝑟𝑖𝑖 𝑜𝑐𝑒𝑎𝑛𝑒𝑙𝑜𝑟: 𝐶𝑎𝑝𝑐𝑎𝑛𝑎 𝑑𝑖𝑛 𝑎𝑑𝑎̂𝑛𝑐𝑢𝑟𝑖 – 𝐺𝑎𝑒𝑙 𝐴𝑦𝑚𝑎𝑛
𝐎𝐫𝐚 𝟏𝟐.𝟎𝟎 – Atelier de scriere creativă, alături de Mari Nicolae, profesor, și simpaticul Felix din Scrisori de Crăciun de la Felix.
𝐎𝐫𝐚 𝟏𝟑.𝟎𝟎- Cum învață noua generație de elevi? – o dezbatere despre metode de predare, teme, lectură și educație la vârsta școlară alături de Magda Cojocea, vicepreședinte al Asociația Europeană a Profesioniștilor din Educație EDUMI, Psihoterapeut Andreea Daniela Golita – și Alexa Stănescu – Alexisme by Alexa Stănescu – , jurnalist & creator de podcast pe teme de educație și invitații acestora.
𝐎𝐫𝐚 𝟏𝟓.𝟎𝟎 – Duminica de poveste continuă cu un atelier de lectură, alături de actori ai Teatrul Ion Creanga:
👉𝐷𝑜𝑚𝑛𝑢𝑙 𝐶𝑎𝑟𝑎𝑐𝑎𝑡𝑖𝑡̦𝑎̆ 𝑠̦𝑖 𝑣𝑒𝑐𝑖𝑛𝑖𝑖 𝑛𝑒𝑑𝑜𝑟𝑖𝑡̦𝑖 – 𝐵𝑎𝑟𝑏𝑎𝑟𝑎 𝑅𝑜𝑠𝑒
👉𝐶𝑟𝑎̆𝑐𝑖𝑢𝑛𝑢𝑙 𝑓𝑎𝑚𝑖𝑙𝑖𝑒𝑖 𝑀𝑜𝑡𝑎𝑛𝑖𝑙𝑎̆ – 𝐿𝑢𝑐𝑦 𝐵𝑟𝑜𝑤𝑛𝑟𝑖𝑑𝑔𝑒
👉𝐶𝑢𝑚 𝑎 𝑖̂𝑛𝑣𝑎̆𝑡̦𝑎𝑡 𝑆̦𝑜𝑟𝑖𝑐𝑖𝑙𝑎 𝑣𝑎𝑙𝑜𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑝𝑟𝑖𝑒𝑡𝑒𝑛𝑖𝑒𝑖 – 𝐹𝑒𝑟𝑖𝑑𝑢𝑛 𝑂𝑟𝑎𝑙
Mai multe informații despre ateliere – care sunt gratuite – puteți găsi pe pagina noastră de Facebook.
Ne vedem la Gaudeamus!
Tu ce părere ai?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *